Over ons

Joop Westrik 

De oprichter van WBU Beveiliging is Joop Westrik. Joop is een beroepsbeveiliger in hart en nieren. Wat beveiligen zo mooi maakt, is constant denken aan anderen. Het denken aan hoe houd ik iedereen veilig? Verder keek Joop altijd verder dan alleen beveiliging. In zijn eerste jaren als beveiliger, miste hij vooral de snelle service en de persoonlijke aandacht voor de klant. Dat is de reden waarom hij WBU Beveiliging is begonnen. Om de persoonlijke aandacht weer terug te brengen naar de klant. De ervaringen, persoonlijke ontwikkelingstrajecten en trainingen, zijn door Joop doorgevoerd in WBU Beveiliging. Iedere medewerker van WBU Beveiliging bezit inmiddels de vaardigheden, die Joop als kernwaarden zag voor juiste beveiliging. Joop voorziet medewerkers van juiste bijscholing en trainingen, zodat onze medewerkers altijd professionaliteit zullen uitdragen. 

Veiligheid is een hoofdzaak, voor u als ondernemer of particulier. Maar de beveiliging van uw mensen en bezittingen laat u niet aan iedereen over. U wilt specialisten. Mensen die weten hoe te handelen. Maar vooral ook mensen die u persoonlijk kent. Mensen die u kunt vertrouwen. Vanuit die gedachte is in 2004 WBU Beveiliging opgericht. Met een klein, hecht team beveiligen wij bedrijven en particulieren in de regio Utrecht. Wij werken met vaste teams per object. Mensen die u persoonlijk kent. Geen vreemden in uw bedrijf of op uw terrein, maar mensen die de situatie kennen en precies weten waar de risico’s zitten. Onze reputatie is gebouwd op het nemen van verantwoordelijkheid en een hoog serviceniveau.

Tevreden klanten. Dat is alles wat telt.

WBU Beveiliging werkt voor bedrijven in onder andere de industrie, zakelijke dienstverlening, horeca, sport en recreatie, en voor particulieren. Objectbewaking met bijbehorende alarmopvolging en eventuele surveillance vormt de hoofdmoot van de activiteiten. Daarbij gaat het zowel om permanente beveiliging van bedrijfspanden en – terreinen, als om tijdelijke beveiliging van bouwterreinen, beurzen, musea, campings, feesten en braderieën. Daarnaast verlenen we aanvullende diensten, zoals het begeleiden van medewerkers bij het openen of sluiten van bedrijven, parkeerbegeleiding bij evenementen en begeleiding van (kostbare) transporten. Met dit fullservicepakket bent u ervan verzekerd dat uw beveiliging in alle gevallen in vertrouwde handen is.

Objectkennis en een scherp oog

Bij beveiliging van bedrijven en woningen is kennis van het object en de risico’s zeer belangrijk. Daarom werken we bij WBU Beveiliging met vaste teams. Hoe meer zij vertrouwd zijn met het object en de omgeving, des te eerder signaleren zij afwijkende situaties. Daardoor kunnen onze mensen vaker preventief werken en inbraak of vandalisme voorkomen. De invulling van de beveiliging spreken we op maat met u af. Dat kan variëren van opvolging van alarmmeldingen en mobiele surveillance tot de aanwezigheid van een geüniformeerde beveiliger buiten openingstijden of begeleiding van medewerkers bij het openen en afsluiten van het pand. Waar mogelijk en gewenst kunt u hierin samenwerken met uw buren. WBU Beveiliging verzorgt ook surveillance en objectbewaking voor complete bedrijfsterreinen.

Tijdelijk en toch veilig

Het zorgen voor een veilige omgeving in een tijdelijke situatie is een vak apart. Als organisator van een feest, beurs of tentoonstelling bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw bezoekers. Vaak is in een vergunning vastgelegd aan welke eisen u moet voldoen. Bij WBU Beveiliging zijn we vertrouwd met de wettelijke eisen en hebben we volop ervaring met allerhande soorten evenementen. Onze mensen hebben EHBO-, BHV- en agressietrainingen gevolgd en zijn op alle eventualiteiten voorbereid. Door hun gedegen kennis en ervaringen kunnen zij risico’s goed inschatten en adviseren over een veilige inrichting van de locatie. Met aanvullende diensten als de inzet van parkeerwachten heeft u met WBU de beveiliging in één hand.

Onafhankelijk en flexibel

Bij WBU Beveiliging geloven we sterk in werken op basis van wederzijds vertrouwen. We zijn maximaal transparant over de werkzaamheden die we voor u verrichten en de daarbij behorende kosten. We hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze dienstverlening dat we niet met langdurige contracten werken. U kunt te allen tijde maandelijks opzeggen. Dat houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we het door u in ons gestelde vertrouwen elke dag weer waar moeten maken. Ook in andere opzichten zit u nergens aan vast. Zo kiest u zelf met welke alarmcentrale u wilt werken. WBU Beveiliging zorgt er vervolgens voor dat we sluitende werkafspraken met de alarmcentrale van uw keuze maken.

WBU Beveiliging

Objectbewaking– Alarmopvolging– Mobiele surveillance– In- en externe controlerondes– Tijdelijke bewaking – Openen en sluiten van objecten– Beveiliging evenementen– Transportbegeleiding– Personeelsbegeleiding