Mobiele surveillance

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor inbraak bij uw bedrijf. Het is fijn als bijvoorbeeld camerabewaking ervoor zorgt dat vandalen of inbrekers kunnen worden opgepakt. Maar dan is het kwaad al geschied. Met surveillanten op uw terrein en in uw pand op de momenten dat u niet aanwezig bent, kunt u veel problemen voorkomen. Bij WBU Beveiliging werken we met vaste mensen die uw bedrijf en de risico’s kennen. Onze mobiele surveillanten openen en sluiten het bedrijf, zorgen voor alarmopvolging en lopen een interne en externe controleronde. Deze dienst wordt ook aangeboden voor bedrijfsterreinen met meer gebruikers.

Wij staan altijd in direct contact met de meldkamer. Zo zorgen wij ervoor dat de mobiele surveillance, op de snelst mogelijke manier plaats vindt. Onze medewerkers begeven zich dan direct naar uw pand, waarbij een externe en interne controle ronde plaats vindt. Door hun bekwaamheid en bekendheid met uw bedrijf en diens panden, zijn onze medewerkers zich bewust van de valkuilen bij het doorgronden van uw pand tijdens een dergelijke melding.

WBU Beveiliging heeft door de aderen van ons bedrijf, veiligheid stromen. De mobiele surveillance heeft vaak bewezen een zeer effectief middel te zijn in de strijd met vandalisme of inbraken. Een pand, waarbij vaak gesurveilleerd wordt op onregelmatige tijden, zorgt voor een goede afschrik methode tegen criminelen. Ook kunnen wij middels de mobiele surveillance, heel makkelijk, grote bedrijfsterreinen doorgronden. Zo zijn we makkelijk en snel van zone 1 naar zone 6. WBU Beveiliging is een bedrijf wat ook geeft om uw eigendommen. Wij zijn als eerste ter plaatse en gaan ook als laatste weg!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bent u nieuw in het zoeken naar de juiste dienst voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan samen met u uitzoeken welke beveiligingsdienst het beste kan worden toegepast op uw bedrijf.  

Sinds 2004 is WBU Beveiliging een begrip op het gebied van beveiliging