Transportbegeleiding

WBU Beveiliging voorziet in transportbegeleiding bij een transport van goederen met een hoge waarde. Bijvoorbeeld dagopbrengsten, die moeten worden afgestort bij de bank, of juist kostbaarheden die van verschillende locaties moeten worden verplaatst. Omwille van de veiligheid, is professionele begeleiding zeer wenselijk in dit kader. In sommige gevallen zal de verzekering ook eisen stellen aan begeleiding in dit soort transporten.

WBU Beveiliging is voorzien van mensen, die al jaren dit soort waardevolle transporten regelen. Wij zijn ons zeer bewust van de eventuele risico’s die zich kunnen voordoen en weten hoe wij deze het beste kunnen minimaliseren. Onze aanwezigheid zal al een preventieve werking hebben, maar mocht het nodig zijn, dan weten onze beveiligingsbeambten precies hoe ze moeten handelen naar de juiste omstandigheden.

 

----————————————————————————————————————————————--------------------------------------

Bent u nieuw in het zoeken naar de juiste dienst voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan samen met u, uitzoeken welke beveiligingsdienst het beste kan worden toegepast op uw bedrijf.      

Sinds 2004 is WBU Beveiliging een begrip op het gebied van beveiliging