Receptiediensten

Indien in uw bedrijf de behoefte bestaat aan tijden waarop uw personeel langer dan de normale tijden wilt of moet doorwerken is het goed om te overwegen of u op dit moment nog kunt garanderen wie er in uw organisatie rondloopt.

WBU beveiliging levert ook beveiligingsmedewerkers en professionele receptionisten die plaats kunnen nemen achter uw receptie om in de late uren toezicht te houden op uw bedrijf. Zij kunnen dit ondersteunen door extra controlerondes en aan het eind van de werkzaamheden de brand- en sluitronde uit te voeren. Hiermee belast u ook uw personeel niet met de verantwoording voor het afsluiten van uw organisatie.

Tevens kunnen onze medewerkers bij calamiteiten op goede wijze ondersteuning bieden aan de brandweer of ambulance; er kan natuurlijk onverhoopt altijd iets gebeuren.

 

-----------------------------------------————————————————————————————————————————————-

Bent u nieuw in het zoeken naar de juiste dienst voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan samen met u, uitzoeken welke beveiligingsdienst het beste kan worden toegepast op uw bedrijf.      

Sinds 2004 is WBU Beveiliging een begrip op het gebied van beveiliging