Bouwterrein - bewaking

Bouwterreinen zijn een kwetsbaar gebied. Bij deze gebieden zijn de eigendommen vaak van hoge waarde. Dit maakt het niet alleen aantrekkelijk voor een crimineel om uw eigendommen mee te nemen maar ook voor relschoppers, die uit zijn om vandalisme te plegen op uw terrein.

WBU Beveiliging zorgt ervoor dat de gevaren geminimaliseerd worden. Wij realiseren ons dat elektronische beveiliging niet voldoende is, wegens de tijdelijke aard van een bouwterrein. Vandaar dat wij onze surveillancedienst als oplossing zien. De medewerkers van WBU Beveiliging zijn erin getraind om de kansen van vandalisme of diefstal zo klein mogelijk te houden. Zo doen we dat bijvoorbeeld door middel van een ronde lopen op onregelmatige tijden. Hierdoor is niet te verwachten wanneer onze medewerker arriveert. Verder lopen wij deze rondes zowel ’s avonds als ’s nachts.

Zo zorgen wij er ook voor dat uw bouwplannen de volgende morgen, precies op schema, door kunnen gaan. Geen inbreker of vandaal zal zege vieren als WBU Beveiliging, uw bouwterrein bewaakt!

 

————————————————————————————————————————————--------------------------------------------

Bent u nieuw in het zoeken naar de juiste dienst voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan samen met u, uitzoeken welke beveiligingsdienst het beste kan worden toegepast op uw bedrijf.   

Sinds 2004 is WBU Beveiliging een begrip op het gebied van beveiliging