Gastheer/Gastvrouw

Een ‘Security Host’ oftewel een gastheer/gastvrouw waakt over uw veiligheid. De beveiligingsbeambten en receptionisten van WBU Beveiliging zijn specifiek geselecteerd en getraind om een goede eerste indruk achter te laten bij uw bezoekers, gasten of klanten en zullen u dan ook niet teleurstellen. Zij zorgen ervoor dat de eerste begroeting, die de bezoekers krijgen, een vriendelijke glimlach is van onze beveiligingsbeambten. 

Onze beveiligingsbeambten zijn zich ervan bewust wat voor belangrijke taak zij dragen. En zorgen buiten een zeer gastvrij ontvangst voor uw bezoekers, natuurlijk ook voor de veiligheid. Onze gastheer/gastvrouw ontvangt uw gasten, bedient de telefooncentrale, verricht lichte administratieve werkzaamheden en zorgt tevens voor uw veiligheid door het houden van toegangscontrole, in- en uitschrijven van bezoekers, ontvangen van goederen, etc. Tevens maakt hij/zij incidenteel conform afspraak, interne en externe controleronden op de tijden die u met ons afspreekt. 

 

————————————————————————————————————————————------------------------------------------

Bent u nieuw in het zoeken naar de juiste dienst voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan samen met u, uitzoeken welke beveiligingsdienst het beste kan worden toegepast op uw bedrijf.     

Sinds 2004 is WBU Beveiliging een begrip op het gebied van beveiliging