Winkelsurveillance

WBU Beveiliging voorziet ook in de beveiliging van winkels. Op momenten wanneer de behoefte bestaat om een beveiliger te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer het heel druk is in uw winkel, kunt u een beroep op ons doen. Onze beveiligers zijn uitstekende winkelsurveillanten die getraind zijn om derving en verlies van goederen door diefstal te beperken. 

Door de actuele pandemie (COVID-19), waarin wij als samenleving verkeren, worden er door de overheid een aantal maatregelen ingesteld. Deze maatregelen kunnen van invloed zijn op uw winkel. WBU Beveiliging kan voorzien in de naleving van deze regels. Vooral nu, wanneer men strikt handhaaft op de 1,5 meter afstand en verplichte mondkapjes in de openbare ruimte, is WBU Beveiliging meer dan nodig. Door onze beveiligers, de maatregelen te laten handhaven voor u, voorkomt u een mogelijkheid op een boete of in het ergste geval sluiting.

Tevens voorzien wij ook in bedrijfsmatige visitatie. Dit wordt uitgevoerd door onze beveiligingsbeambten, die bij constatering van diefstal op professionele wijze de juiste acties ondernemen. Wilt u een moment hiervoor inplannen? Neem dan contact met ons op.

————————————————————————————————————————————------------------------------------------

Bent u nieuw in het zoeken naar de juiste dienst voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan samen met u, uitzoeken welke beveiligingsdienst het beste kan worden toegepast op uw bedrijf.     

Sinds 2004 is WBU Beveiliging een begrip op het gebied van beveiliging