Object bewaking

Wilt u zeker weten dat er altijd iemand is die uw pand beheert en waar nodig actie onderneemt? De geüniformeerde objectbeveiliger van WBU Beveiliging is preventief aanwezig op tijden dat er weinig of geen personeel aanwezig is.

De objectbeveiliger loopt in- en externe controlerondes. Om bijvoorbeeld inbraak, brand of lekkage snel en adequaat op te lossen. Onze beveiligers zijn namelijk zo getraind dat zij raad weten met iedere situatie om voor u de schade en/of gevolgen zoveel mogelijk te beperken. 

Bij weinig personeel in het pand, kan het werken als een veilig gevoel voor degene die aanwezig zijn, dat zij een beveiliger bij zich hebben. Verder kunnen onze beveiligers ook uw pand, openen en sluiten. Alleen of samen met uw medewerkers. Zo worden nare situaties in de vroege morgen of late nacht, voorkomen. U kunt met een gerust hart vertrouwen op WBU Beveiliging om de object bewaking op zich te nemen en u te ontlasten van extra zorgen!

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bent u nieuw in het zoeken naar de juiste dienst voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan samen met u, uitzoeken welke beveiligingsdienst het beste kan worden toegepast op uw bedrijf.  

Sinds 2004 is WBU Beveiliging een begrip op het gebied van beveiliging